Υλικά:
Για 8- 10 μερίδες1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά1/2 φλιτζάνι μαϊντανό, ψιλοκομμένο1 1/2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι1/2 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι1/4 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα1/2 κιλό φύλλο κρούστας 250 γραμμάρια1 φλιτζάνι γιαούρτι1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο1 αυγό
Λαχταριστή και μυρωδάτη κρεατόπιτα ή κιμαδόπιτα από την Πόλη
Απαιτούμενος χρόνος:
40 λεπτά