Υλικά:
Για 2 άτομα2 φιλέτα από λευκό ψάρι 150 γραμμάρια το καθένα (γλώσσα, πέρκα, χαλιμπούτ)1 κουταλιά της σούπας πάστα κάρυ (trandori)1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη άχνη150 γραμμάρια φυσικό γιαούρτι1 «μεγάλο» αγγούρι1 χούφτα ψιλοκομμένα φύλλα μένταςχυμό λάιμ και ξύσμα από μισό λάιμ1-2 κουταλιές λάδι
Λαχταριστό και μυρωδάτο φιλέτο ψαριού μαγειρεμένο σε μελωμένη σάλτσα κάρυ και γαρνιτούρα αγγουροσαλάτας με δροσερό γιαούρτι και μέντα
Απαιτούμενος χρόνος: