Jump to Navigation

Μακαρόνια με σάλτσα βασιλικού και κουκουνάρι

up
40 users have voted.
Εγώ τρελαίνομαι γι αυτή τη σάλτσα. Μοσχοβολά ο φρέσκος βασιλικός και το σκόρδο. Η δε γραβιέρα την απογειώνει με τη γεύση της. Τέλεια σάλτσα!!! Τα υλικά μας: 1/2 κιλό μακαρόνια 2 κουταλιές σ. βούτυρο αγελάδας για τα μακαρόνια 3 σκελίδες σκόρδο 7 κουταλιές σ. λάδι 1 κούπα βασιλικό ψιλοκομμένο (αν δεν έχουμε 2 κουταλιές σ. ξερό) 1 κλωναράκι μαντζουράνα 8 κουταλιές σ. γραβιέρα 3 κουταλιές σ. κουκουνάρι  αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Πως φτιάχνουμε τα μακαρόνια μας:
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesmamas.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Νόστιμες Γαρίδες Σαγανάκι (Νηστίσιμες!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
124 users have voted.
Φτιάξε Εύκολα τις Πιο Νόστιμες Γαρίδες Σαγανάκι (Νηστίσιμες!!!Ανακαλύψτε την πιο εύκολη και γευστική συνταγή για γαρίδες σαγανάκι! Σε μόλις 15 λεπτά, θα φτιάξετε το πιο νόστιμο πιάτο με γαρίδες, τυρί και ντομάτα, ιδανικό για κάθε περίσταση. Μάθετε βήμα-βήμα πώς να φτιάξετε γαρίδες σαγανάκι με τον πιο απλό τρόπο και εντυπωσιάστε τους πάντες με την αξεπέραστη γεύση!500 γρ.

Ψάρι πέρκα στον φούρνο με μανιτάρια κ λαχανικά απίστευτη νοστιμιά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
136 users have voted.
  Σημερινό ...Πεντανόστιμο νηστίσιμο φαγάκι με Πέρκα,μανιτάρια και λαχανικά !!!

ΛΑΒΡΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
174 users have voted.
ΛΑΒΡΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟΑπλό και νόστιμο ψαράκι στο φούρνο με λαχανικά για όλη την οικογένεια..Υλικά (για κάθε επιπλέον μερίδα πολλαπλασιάζουμε τη δόση)1 λαβράκι 450γρ.

Νόστιμα και τραγανά τηγανητά θραψαλά με την τέλεια χρυσαφένια κρούστα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
182 users have voted.
ΟΛΑ Τα Μυστικά Για Θράψαλα Τηγανητά Με Τέλεια Τραγανή Κρούστα ❤️Μάθετε πώς να φτιάξετε τα πιο νόστιμα και τραγανά τηγανητά θραψαλά με την τέλεια χρυσαφένια κρούστα! Ακολουθήστε τη συνταγή και τα μυστικά για να πετύχετε το απόλυτο αποτέλεσμα. Ιδανικό για όλα τα αγαπημένα θαλασσινά πιάτα και για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!900 γρ. θράψαλα σε ροδέλεςανθρακούχο νερό150 γρ.

Δες πώς να Μαγειρέψεις το Χταπόδι Ξιδάτο πιο Μαλακό από Ποτέ ❤️

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
358 users have voted.
 Δες πώς να Μαγειρέψεις το Χταπόδι Ξιδάτο πιο Μαλακό από Ποτέ ❤️ΥΛΙΚΑΑνακάλυψε την τέλεια συνταγή για χταπόδι ξυδάτο που λιώνει στο στόμα! Αυτή η εύκολη και νόστιμη συνταγή θα σου δώσει το πιο μαλακό και γευστικό χταπόδι, έτοιμο σε λίγα μόνο βήματα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut