ΥΛΙΚΑ1ποτηρι χλιαρο γαλα2 αυγα1 ξερη μαγια1κουτ γλυκου κοφτο αλατι1κουτ γλυκου μπεικιν 1/2κουπα ζαχαρη κρυσταλικη100γρ βουτυρο2βανιλιεςΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗΜΕΡΕΝΤΑΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣΚΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣε ενα μπολ βαζουμε,την μαγια,το αλατι,την ζαχαρη,το βουτυρο,το μπεικιν και στην συνεχεια το γαλα το χλιαρο προσοχη,οχι καυτο ουτε κρυο.Ανακατευουμε καλα και προσθετουμε τα χτυπημενα αυγα και το αλευρι και στην συνεχεια τις βανιλιες.Ζυμωνουμε μεχρι να πετυχουμε μια ευπλαστη ζυμη.Σκεπαζουμε και αφηνουμε μιση ωρα.Στην συνεχεια χωριζουμε την ζυμη μας σε τρεις μπαλες.Ανοιγουμε καθε μπαλα οσο π