Μετά από αυτή τη σαλάτα συνεχίζω τους πειραματισμούς μου με την αντράκλα (το φυτό, καλέ, μην πάει αλλού ο νους σας!). Αυτή τη φορά την έβαψα κόκκινη με σως φραουλένια και goji berries. Μου άρεσε η ιδιαίτερη, ελαφριά και εκλεπτυσμένη γεύση της. Καλές βουτιές!
Υλικά (για 2 άτομα):
κλωναράκια αντράκλας, ψιλοκομμένα
50 γρ. γραβιέρα, σε φλούδες
λίγα καρύδια, τριμμένα
1.5 κ.σ. goji berries
5 φράουλες
4 φύλλα μέντας
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση: