Jump to Navigation

Βasbousa Αιγύπτου

up
39 users have voted.
Υλικά:  Για τη basbousa1 1/2 φλιτζάνια χοντρό σιμιγδάλι1 φλιτζάνι αλεύρι2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ3/4 φλιτζανιού νιφάδες καρύδας1/4 κούπας λευκή κρυσταλλική ζάχαρη1 φλιτζάνι ηλιέλαιο1 λεμόνι, το ξύσμα του (τριμμένο)1 φλιτζάνι γιαούρτι4 μεγάλα αυγά2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιαςΓια το σιρόπι3 φλιτζάνια λευκής κρυσταλλικής ζάχαρης3 φλιτζάνια νερόχυμό από 1/2 λεμόνι2 κουταλιές της σούπας εκχύλισμα πορτοκαλιού ή βανίλιαςΔιακόσμηση16 ολόκληρα ξεφλουδισμένα αμύγδαλα
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Σουηδικό ντιπ

(sidagi.gr)
up
1507 users have voted.
Υλικά:  10 κουταλιές μουστάρδα2 κουταλιές μέλι1 κουταλιά της σούπας ξίδι1 κουταλάκι του γλυκού λευκό κρασί2 κλωνάρια ψιλοκομμένο μαϊντανόαλάτιπιπέρι  Βάζουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, το μέλι, το ξίδι,το λευκό λρασί και το μαϊντανό. Απαιτούμενος χρόνος:  5 λεπτά

Πανακότα με καφέ

(sidagi.gr)
up
1144 users have voted.
Υλικά:  Υλικά για 4 άτομα   400 ml γάλα1 φακελάκι ζελατίνη2 κουταλιές έτοιμη σκόνη καπουτσίνο2 βανίλιες30 ml λικέρ αμαρέτο   Εύκολη παραλλαγή του κλασικού ιταλικού γλυκού! Απαιτούμενος χρόνος:  20 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  3

Γλάσο βουτύρου

(sidagi.gr)
up
824 users have voted.
Υλικά:  4 κρόκοι αυγών1 ¼ κούπα άχνη1 κούπα βούτυροΆρωμα της επιλογής σας Γαλλική συνταγή! Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  1 read more

Εύκολη ζύμη για τορτίγιας

(sidagi.gr)
up
1072 users have voted.
Υλικά:  2 φλιτζάνια καλαμποκάλευρο1 φλιτζάνι νερόΑλάτι  Χρησιμοποιώντας τα χέρια μας δημιοργούμε μια ζύμη με το καλαμποκάλευρο και το νερό. Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  2 read more

Kοτόπουλο με σάλτσα μόλε

(sidagi.gr)
up
1366 users have voted.
Υλικά:  1 κοτόπουλο400 γρ. αρακά2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σοκολάτα2 κουταλιές της σούπας τσίλι σκόνηΜισό κουταλάκι γαρύφαλλοΜισό κουταλάκι κανέλαΜισό κουταλάκι πάπρικα γλυκιά2 φλιτζάνια του τσαγιού ντομάτα2 κουταλιές της σούπας  λάδιΑλάτι 


Main menu 2

1 | by Dr. Radut