Ένα γλυκό σκέτος καημός, ενα γλυκό της νοσταλγίας..Η πιο ζουμερή καρυδόπιτα που έχετε φάει ποτέ και μάλιστα χωρίς τη χρήση μιξερ!!! Στη συγκεκριμένη συνταγή αντικαθιστώ το αλεύρι με σκόνη φρυγανιάς, δεν θα χρειάζεστε καν μίξερ και σε χρόνο ρεκόρ θα έχετε την καλύτερη καρυδόπιτα που έχετε δοκιμάσει ποτέ! Εμπιστευτείτε με και δε θα θέλετε να δοκιμάσετε άλλη!Υλικά για ένα μικρό ταψί (μισή δόση)1 φλιτζάνι τσ. καρύδια αλεσμένα στο μπλέντερ (να έχουν μερικά κομματάκια)1/2 ποτήρι νερού ηλιέλαιο1/2 ποτήρι γάλα εβαπορέ αδιάλυτο 2/3 ποτηριού ζάχαρηχυμός από δύο ζουμερά πορτοκάλια 1 μεγάλο αυγό180 γρ.