ΥΛΙΚΑ:
Όπως φτιάχνει η κάθε νοικοκυρά τα κεφτεδάκια της... Απλά αφήνουμε μία ώρα στο ψυγείο για να σφίξουν και να ενσωματωθούν καλύτερα τα αρώματα!
Σάλτσα:
2 κουτ της σούπας πελτέ ντομάτα διαλυμένο σε μισό ποτήρι ζεστό νερό, 1 ποτήρι χυμό ντομάτας, 1 κρεμμύδι σε ροδέλες, αλατάκι προσοχή όχι πολύ, πιπεράκι, σκόνη σκόρδου 1/4 κουτ του γλυκού, ριγανούλα 1/4 του κουτ του γλυκού, λίγο μαιντανό ψιλοκομμένο, 1 πρέζα κύμινο, 6-7 κουτ της σούπας ελαιόλαδο και 300 γρ φέτα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Προθερμένουμε τον φούρνο στις αντιστάσεις πάνω κάτω.