Γίνεται και με μοσχαράκι!!Υλικά1 κιλό κρέας χοιρινό από λαιμό κομμένο σε κύβους2 κρεμμύδια μεγάλα2 καρότα1 σκελίδα σκόρδο1 κουτί κονσέρβα μανιτάρια1 πορτοκάλι2 λεμόνια1 ποτ του κρασιού κρασί για το σβήσιμο2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρΑλάτι, ρίγανη, πιπέρι,, λάδι για το τσιγάρισμαΕκτέλεσηΒάζω σκέτο το κρέας στην κατσαρόλα.Μόλις φύγουν τα υγρά του το σβήνω με λίγο ξύδι,μετά ρίχνω το λάδι κόβω τα δυο κρεμμύδια,το σκόρδο,κόβω φέτες τα καρότα ρίχνω τα μανιτάρια.Τσιγαρίζω σβήνω με κρασί ότι έχω , σε 3 λεπτά ξανά σβήνω με ένα πορτοκάλι αν δεν έχουν πολύ χυμό μέσα στύβω δυό,ρίχνω αλάτι πιπέρι ρίγανηΡ