Για τα ροξάκια 250γρ. ή 1 κούπα γάλα 220γρ. ή 1 κούπα σπορέλαιο 20γρ. νωπή μαγιά ή 2 φακελάκια ξηρή μαγιά 2 αυγά 5 κουτ. σούπας κακάο 1 κουτ. γλυκού κανέλα 1/2 κουτ. γλυκού γαρύφαλλο 100γρ. καρύδια 1 μπέκεν πάουντερ 5 κούπες αλεύριΓια το σιρόπι 880γρ. ή 4 κούπες ζάχαρη 880γρ. ή 4 κούπες νερό 1 ξυλάκι κανέλαΓια τα ροξάκιαΒάζουμε στο μούλτι τα καρύδια, τη κανέλα και το γαρύφαλλο και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη.Λιώνουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα.