ΥΛΙΚΑ:
800 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
200 γρ. ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού χωρίς την κόρα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες100 ml γάλα
5 κ.σούπας ελαιόλαδο
1 κλωναράκι φρέσκο θυμάρι ή 1 κ.γλ. ξερό
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο στο μούλτι
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1/3 φλ.τσαγιού λευκό κρασί
αλατάκι και πιπέρι φρέσκοτριμμένο.
Υλικά για την γέμιση του κιμά:
200 γρ. μανιτάρια σε λεπτές φέτες
200 γρ. σπανάκι
200 γρ φέτα σκληρή
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στίβουμε καλά και το θρυμματίζουμε με τα χέρια μας σε ένα μπολ.