Ζύμη :1 ποτήρι σπορελαιο1 ποτήρι νερό1 ποτήρι γάλα1 σπιρτόκουτο μαγιά νωπή1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κουταλάκι ζάχαρη1 και μισό κουταλάκι αλάτιΑλεύρι όσο πάρει, περίπου 1 κιλό.Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μόνο που το νερό πρέπει να είναι ζεστό για να γίνει χλιαρό το μείγμα ώστε να ενεργοποιηθεί η μαγιά.Αφήνουμε 45 περίπου λεπτά να φουσκώσει η ζύμη, σκεπασμένη και μετά βάζουμε λίγο λαδάκι στο τραπέζι και ανοίγουμε τη ζύμη.Κόβουμε σε τρίγωνα, γεμίζουμε και τυλίγουμε. Αλοιφουμε με αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 στον αέρα για 15 λεπτά περίπου .καλή επιτυχία!