Υλικά:
Για 2-4 άτομα200 γραμμάρια κιμά σόγιας1 κιλό φρέσκια ντομάτα στον τρίφτη ή 2 κουτάκια κονκασέ1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο4 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο1 πρέζα ζάχαρη (μόνο αν χρησιμοποιήσετε φρέσκια ντομάτα)1 ξυλαράκι κανέλας1 ½ κουταλάκι του γλυκού θυμάρι1 ½ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη1 ½ κοφτό κουταλάκι του γλυκού κύμινοαλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι1 συσκευασία ζυμαρικά σπαγγέτι
Λαχταριστό και χορταστικό πιάτο για της ημέρες της νηστείας
Απαιτούμενος χρόνος: