Ότι πιο νόστιμο- τραγανό φύλλο κρούστας με ζουμερή γέμιση φέτας!Υλικά 1 κομμάτι φέτα κομμένο τετράγωνο 1 φύλλο κρούστας χωριάτικο 1 ασπράδι αυγού σουσάμι μέλι Καλαμποκέλαιο ή ελαιόλαδοΕκτέλεσηΑπλώνουμε το φύλλο κρούστας και τυλίγουμε μέσα τη φέτα.Αλείφουμε τις άκρες του φύλλου με το ασπράδι για να κολλήσουν και κλείνουμε καλά.Σε ένα τηγάνι ρίχνεις καλαμποκέλαιο για πιο ελαφρύ -μπορούμε και ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα τη φέτα.Την αφήνουμε να ψηθεί μέχρι το φύλλο να πάρει χρυσό χρώμα.Μόλις είναι έτοιμη περιχύνουμε με μέλι, προαιρετικά αν θέλουμε πασπαλίζ