Προσφέρετε ως μεζές ή ως κυρίως πιάτο και αν ψηθεί σωστά είναι το ιδανικό πιάτο για το τραπέζι σας. Μεγάλα κομμάτια χοιρινού, όπως αυτό της συνταγής μπορούν να κοσμήσουν το οικογενειακό ή το εορταστικό τραπέζι ή να ταΐσουν ένα ολόκληρο πλήθος σε κάποια γιορτή κυριολεκτικά χωρίς κανένα κόπο.3 - 3,5 κιλά χοιρινό μπούτι σε δέρμα350 ml χυμό πορτοκαλιού200 ml χυμό λεμονιού + 1 λεμόνι κομμένο στη μέση250 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλιαλάτι, πιπέριΜε ένα μυτερό μαχαίρι, χαράζουμε μπακλαβαδωτά το δέρμα του χοιρινού. Με το μισό λεμόνι τρίβουμε το δέρμα παντού, πολύ καλά.