Υλικά:
1 μεγάλο καλαμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι
100 γραμμάρια μυζήθρα
1 σκελίδα σκόρδο
4 φύλλα δυόσμου
50 γραμμάρια καβουρδισμένα αμύγδαλα
7 αμπελόφυλλα
2 κουταλιές της σούπας λάδι
νερό
Αρχικά,για να φτιάξουμε το πέστο, ρίχνουμε στο μπλέντερ τα φυλλαράκια του δυόσμου, τα καβουρδισμένα αμύγδαλα, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, το σκόρδο,τα αμπελόφυλλα, τη μυζήθρα και λίγο νερό
Απαιτούμενος χρόνος:
90 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας:
5