Μαζέψαμε κάποιες από τις πιο νόστιμες και αγαπημένες μας συνταγές για την 25η του Μάρτη, για όσους τηρούν την παράδοση :) Χρόνια Πολλά !On the 25th of March, we Greeks observe one of our two National Holidays.
For English, scroll down Ένα πράγμα μόνο χρειάζεται αυτό το φαγητό για να ολοκληρωθεί η γεύση του. Φρεσκοψημένο ψωμάκι! Η σάλτσα του είναι τόσο νόστιμη και πλούσια που δε χρειάζεται τίποτα άλλο. Δοκιμάστε το σαν μια διαφορετική ιδέα όχι μόνο για την εθνική γιορτή αλλά και τις υπόλοιπες μέρες της νηστείας.
Η συνταγή και στα Ελληνικά, πιο κάτωThe recipe we have for today is timely, due to the Greek tradition of "cod-consumption" on the 25th of March, one of our country's two National Holidays.The original recipe is from Newfoundland, one of the Atlantic Provinces of Canada and is taken from here The cakes are traditionally served with scrunchions, cubes of cured pork fried to a crispy texture.
For English scroll downΣήμερα σας έχουμε μια πολύ εύκολη και υγιεινή μακαρονάδα. Τα υλικά είναι απλά αλλά ο συνδυασμός είναι εξαιρετικός και το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ νόστιμο και γρήγορο, νηστίσιμο φαγητό.
Τα σημερινά μπακαλιαροκεφτεδάκια είναι πορτογαλέζικη συνταγή και μια διαφορετική πρόταση για όσους δεν νηστεύουν. Τη συνταγή τη βρήκα σε ένα παλιό περιοδικό αλλά καλύτερα να μη γράψω ποιο γιατί ήταν όλη λάθος.
I was in the mood for fish today, but I really wasn't in a frying mood. Although we all love fish at home, we agree that we'd rather not have the lingering "aroma" every time I cook..Boiling cloves and cinnamon sticks will usually neutralize the scent, but I wasn't ready for a Christmas scent either..I found this recipe on Canadian Living and decided it would be great for a quick supper.