Ανακαλύπτοντας την προηγούμενη εβδομάδα ένα νέο αγγλικό βιβλίο για ψωμιά, έπρεπε να αρχίσω να δοκιμάζω τις συνταγές του... εξ άλλου το αλεύρι και τα ζυμάρια είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Μου φαίνεται τόσο χαλαρωτική η διαδικασία ζυμώματος... θυμάμαι πόσο γέλασα όταν στο πρώτο μου σεμινάριο στην Αμ. Γεωργική Σχολή η "μοναδική" κι αγαπημένη Σούλα που μας δίδασκε τα μυστικά της ζύμης και του φύλλου μας έδειξε πώς να "χτυπάμε" το ζυμάρι στο τραπέζι εάν η ζύμη μας γίνει σκληρή με σκοπό να ενεργοποιηθεί η γλουτένη και να μαλακώσει.