Jump to Navigation

Στιφάδο λουκουμάκι σκέτο !!!

up
79 users have voted.
 Στιφάδο με μοσχαράκι που λιώνει στο στόμα και σαλτσούλα μέλι σκέτο από τα κρεμμύδια !!!Μπουκιά κ συχώριο που λένε !!! ΥλικάΔοσομετρητής Λήψη Υλικών1.200 γραμ. μοσχάρι (χτένι σπάλας ή ελιά από μοσχάρι γάλακτος)2 κιλά κρεμμύδια ξερά μέτρια1/3 φλ. ελαιόλαδο1 δαφνόφυλλο3-4 κόκκοι μπαχάρι1 πρέζα μοσχοκάρυδο1 ώριμη ντομάτα1/2 φλ. κονιάκ1/4 φλ. κόκκινο ξίδικόκκινο κρασίαλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέριΓια το μοσχάρι στιφάδο, κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε πλασοτέ κατσαρόλα και λίγο λίγο ροδίζουμε το κρέας για να μην πέφτει η θερμοκρασία του λαδιού και αντί να ροδίζει να βράζει.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Αρνάκι με τραγανή πέτσα με πατάτες ,σκέτο λουκούμι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1 user has voted.
 Σπέσιαλ Πασχαλινό Αρνάκι με τραγανή πέτσα με πατάτες ,σκέτο λουκούμι !!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΜισό αρνάκι αλάτι πατάτες σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά. Χωρίς να τον σκεπάζω.Αρχικά παίρνουμε το αρνί και το μαρινάρουμε μόνο με αλάτι από όλες τις πλευρές.

Κορτεζίνες .....Χοιρινά παιδάκια BBQ !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
0 users have voted.
 Κορτεζίνες .....Χοιρινά παιδάκια BBQ ....τρως και το ταψί...!!!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΧαράζετε ανά παιδάκι  κ αλείφετε το κρέας με αλάτι  θυμάρι μπόλικο τριμμένο  σκόρδο  και μετά με σάλτσα έτοιμη  μπάρμπεκιου... Σκεπάζετε με λαδόκολλα και με αλουμινόχαρτο και αφήνετε το κρέας 200 βαθμούς σε αέρα μέχρι να λιώσει ....Οταν ψηθεί καλά ανοίγετε το αλουμινόχαρτο αλείφετε πάλι σαλτσα BBQ να κάνει μία ωραία κρ

Πασχαλινό κατσικάκι με πατάτες στον φούρνο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
233 users have voted.
 Πασχαλινό κατσικάκι με πατάτες στον φούρνο !!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΠαίρνουμε το κρέας και το μαρινάρουμε με το αλάτι, το πιπέρι, την ρίγανη, την μουστάρδα και το σκόρδο σε φετάκια. Κάνουμε καλό μασάζ και αφήνουμε το κρέας να μαριναριστεί τουλάχιστον για 1 ώρα στο ψυγείο.Κατσικάκι γεμιστό με πατάτες στο φούρνο, λουκούμι!Έπειτα το βάζουμε στο ταψί.

Μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο!!Φαγητό που αρέσει σε όλους !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
243 users have voted.
Μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο!!Φαγητό που αρέσει σε όλους !!!❤️ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΖύμωσα μισό κιλό κιμά ανάμεικτο με 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 αυγό,2 φέτες ψωμί μουλιασμένες σε γάλα και στραγγισμένες, ελαιόλαδο,αλάτι πιπέρι, ρίγανη, μισό κ.γ.γλυκάνισο σκόνη.(εγώ χτύπησα σπόρους στο γουδί).Τον έβαλα ψυγείο να σφίξει κι έκοψα 3 πατάτες.Τις αλατοπιπέρωσα και τις πασάλειψα με μουστάρδα, χυμό από

Ζουμερά μπιφτέκια ταβέρνας !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
485 users have voted.
Το Μυστικό Για ΑΦΡΑΤΑ Και ΖΟΥΜΕΡΑ Μπιφτέκια Ταβέρνας ❤️Ανακάλυψε τη συνταγή για τα πιο νόστιμα και ζουμερά μπιφτέκια ταβέρνας που μπορείς να φτιάξεις εύκολα στο σπίτι! Με αυτή την απλή συνταγή, θα φτιάξεις μπιφτέκια που θα εντυπωσιάσουν τους πάντες με την γεύση και την υφή τους. Δες το βίντεο και μάθε τα μυστικά για τέλεια μπιφτέκια κάθε φορά!500 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut