Στιφάδο με μοσχαράκι που λιώνει στο στόμα και σαλτσούλα μέλι σκέτο από τα κρεμμύδια !!!Μπουκιά κ συχώριο που λένε !!! ΥλικάΔοσομετρητής Λήψη Υλικών1.200 γραμ. μοσχάρι (χτένι σπάλας ή ελιά από μοσχάρι γάλακτος)2 κιλά κρεμμύδια ξερά μέτρια1/3 φλ. ελαιόλαδο1 δαφνόφυλλο3-4 κόκκοι μπαχάρι1 πρέζα μοσχοκάρυδο1 ώριμη ντομάτα1/2 φλ. κονιάκ1/4 φλ. κόκκινο ξίδικόκκινο κρασίαλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέριΓια το μοσχάρι στιφάδο, κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε πλασοτέ κατσαρόλα και λίγο λίγο ροδίζουμε το κρέας για να μην πέφτει η θερμοκρασία του λαδιού και αντί να ροδίζει να βράζει.