Υλικά:
450 γραμμάρια αλεύρι2 κουταλάκια τσαγιού ξερή μαγιά4 κουταλιές ελαιόλαδο2 κουταλάκια τσαγιού χονδρό αλάτι1 κούπα ελιές χωρίς κουκούτσι3 κλαδάκια δενδρολίβανο1 1/4 κούπα χλιαρό νερόΜισή κουταλιά σούπας ζάχαρη
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το χλιαρό νερό, την ζάχαρη, 2 κουταλιές ελαιόλαδο και την μαγιά και αφήνουμε για 5 λεπτά να αφρίσει η μαγιά.
Απαιτούμενος χρόνος:
100 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας:
4
read more