Υλικά1 κιλό μοσχάρι6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο2 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη1μικρό πολύ κρεμμύδι σε ροδελίτσες 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 1 γεμάτη κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτα5 ντομάτες ώριμες τριμμένες στον τρίφτη1/2 φλιτζ.κρασί4 κόκκοι μπαχάρι1 κουτ.γλυκού ζάχαρηαλάτι -πιπέρι4 κλωνάρια σέλινο [προαιρετικά]4 κλωνάρια μαϊντανό [προαιρετικά ]ΕκτέλεσηΤο κρέας κομμένο σε μερίδες.Ζεσταίνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και ροδίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές.Προσθέτουμε το κρεμμύδι τριμμένο και το μικρό κρεμμύδι σε λεπτές ροδέλες και τα σκόρδα ολόκληρα σιγομαγειρεύουμε ανακατεύοντας για 5 λε