ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Το μπουγιουρντί για μένα είναι η εξέλιξη της ψημένης φέτας! Ηταν η δεύτερη συνταγή που σκέφτηκα, όταν αποφάσισα να πάρω μέρος στον διαγωνισμό του Parmigiano Reggiano. Αν και δεν την θεωρώ ακριβώς συνταγή, αφού συνήθως το μπουγιουρντί το φτιάχνω με το μάτι.... Τέλος πάντων, έπρεπε να δώσω μια ενδεικτική ποσότητα υλικών για να μπορέσει να το φτιάξει και κάποιος που δεν το γνωρίζει. Οπως μπορείτε να υποθέσετε, εδώ αντικατέστησα το κασέρι με το Parmigiano Reggiano, κομμένο σε ακανόνιστα κομμάτια με το ειδικό μαχαιράκι.