Jump to Navigation

BROWNIES ΔΙΠΛΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

up
137 users have voted.

Καρδούλες εδώ, καρδούλες εκεί, καρδούλες παραπέρα! αν και δεν είναι καθόλου του γούστου και της ιδιοσυγκρασίας μου αποφάσισα να συμβαδίσω με το ρεύμα των ημερών και να αναρτήσω και εγώ τις δικές μου καρδούλες! Η σημερινή ανάρτηση γίνεται για χάρη του μπλογκ και των αναγνωστών του που χρειάζονται λίγη έμπνευση. Ούτε εγώ ούτε ο σύζυγος είμαστε fan αυτής της γιορτής την οποία θεωρούμε απλά μια καλή ευκαιρία να δουλέψουν ανθοπωλεία και ζαχαροπλαστεία.

Διάβασε τη συνταγή στο thatseat.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙ // YALANZI EKMEK KADAIF

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1971 users have voted.
ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙΕκμέκ κανταϊφι, αγαπημένο μαμαδίστικο γλυκάκι, με καταγωγή από την πολίτικη κουζίνα.Στην Τουρκία, το εκμέκ το φτιάχνουν συνήθως με μία έτοιμη βάση ζύμης με μαγιά, την οποία μουλιάζουν καλά μέσα σε σιρόπι καραμέλας και μετα την γαρνίρουν με καϊμάκι και ίσως λίγη σαντιγί ή παγωτό.

"ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ" BLACK FOREST // "TIRAMISÙ" FORESTA NERA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
849 users have voted.
"ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ" BLACK FORESTΤο καλοκαίρι θέλει γλυκάκια εύκολα, χωρίς φούρνο και χωρίς πολλά κατσαρολικά!Κινούμενοι σε αυτή την φιλοσοφία, σήμερα ετοιμάσαμε ακόμη μία παραλλαγή του τιραμισού, με έμπνευση από την γνωστή τούρτα black forest, που έχει βασικά συστατικά τα κεράσια, την σοκολάτα και την σαντιγί!

ΧΟΥΡΜΑΔΟΤΟΥΡΤΑ // TORTA AI DATTERI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1182 users have voted.
ΧΟΥΡΜΑΔΟΤΟΥΡΤΑ Χουρμαδότουρτα, ένα γλυκάκι που οι παλαιότερες νοικοκυρές σίγουρα θα γνωρίζουν, αφού ήταν στην μόδα την δεκαετία του '80. Οι θεσσαλονικείς που τριγυρνούσαν στο κέντρο ίσως να θυμούνται την χουρμαδότουρτα στον Μανδραγόρα από τα χέρια της Μάγδας ..Η συνταγή απλή, ένα μπισκότο ντακουάζ (τι είναι αυτό?

ΜΠΙΑΝΚΟΜΑΝΤΖΆΡΕ, ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΑΛΑ // BIANCOMANGIARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
2947 users have voted.
ΜΠΙΑΝΚΟΜΑΝΤΖΆΡΕ, ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΑΛΑΤο μπιανκομαντζάρε (biancomangiare) είναι ένα κλασσικό ιταλικό κρεμώδες γλυκάκι, απο αυτά που ονομάζουν "γλυκό του κουταλιού", αναγνωρισμένο ως "παραδοσιακό ιταλικό αγροτοδιατροφικό προϊον"(Prodotto agroalimentare tradizionale - PAT) ιδιαίτερα δημοφιλές στην Σικελία και την Σαρδηνία.

ΔΡΟΣΕΡΟ ΖΕΛΕ ΚΑΦΕ // GELO DI CAFFÈ

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1338 users have voted.
ΔΡΟΣΕΡΟ ΖΕΛΕ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑΔεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε στο Laboratorio για τα δροσερά ζελέ της σιτσιλιάνικης παραδοσιακής κουζίνας! Γλυκάκια που γίνονται γρήγορα, εύκολα και πολύ οικονομικά, και αποτελούν ένα εξαιρετικό επιδόρπιο για τα καλοκαιρινά μας τραπέζια!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut