Μους Λεμόνι-θα μπορούσες να την πεις και κρέμα, μα είναι πιό ανάλαφρη από κρέμα-photosερασι τέχνηςθα χρειαστούμε :500 γραμ γιαούρτι στραγγιστό1 κουτί ζαχαρούχο γάλαχυμό και ξύσμα από 3 μεγάλα, ακέρωτα λεμόνιαΜε μίξερ χειρός, μέσα σε βαθύ μπωλ χτυπάμε μερικά λεπτά το ζαχαρούχο γάλα.Προσθέτουμε το στραγγισμένο γιαούρτι συνεχίζοντας το χτύπημα.Προσθέτουμε σιγά σιγά τον χυμό λεμονιού και το ξύσμα (κρατάμε μιά στάλα ξύσμα γιά να το ρίξουμε κατόπιν από πάνω)Χτυπάμε ακόμα γιά μερικά λεπτά.Το μοιράζουμε σε μπωλάκια ή σε ωραία γυάλινα ποτήρια.Προσθέτουμε από πάνω λίγο ξύσμα.Είναι ένα γλύκισμα απλό, αν