Υλικά 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο2-3 φρέσκα κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα3/4 της κούπας ελαιόλαδο1 κιλό αρακά [εδώ χρησιμοποίησα φρέσκο]3 με 4 αγκινάρες [εδώ φρέσκες]λεμόνιαλάτι πιπέριάνηθο ψιλοκομμένο1 κουταλιά σούπας κορν φλάουερΕκτέλεσηΤσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια ελαφρώς με το λάδάκι .Προσθέτουμε τον αρακά και τις αγκινάρες κουνάμε την κατσαρόλα δεξιά αριστερά να μην διαλυθούν με ανακάτεμα και αφήνουμε λίγα λεπτά να σοταριστούν σβήνουμε με χυμό λεμονιού και προσθέτουμε και 1/2 ποτήρι νερού νερό χλιαρό .Αμέσως προσθέτουμε και το αλατοπίπερο με τον άνηθο και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχ