Για περισσότερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές Για τη βάση:250 γρ μπισκότα digestive (τα Αλλατίνη δεν έχουν ζωικά)100 γρ μαργαρίνη (η φαστ δεν έχει ζωικά) Για την κρέμα: 350 -400 γρ κουβερτούρα 250 ml γάλα (αμυγδάλου ή άλλο) 100 γρ μαργαρίνηΕκτέλεση:Βάζουμε τα μπισκότα στο μούλτι, λιώνουμε τη μαργαρίνη και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Στρώνουμε σε ταψάκι/ τσέρκι με το χέρι καλά καλά και το βάζουμε στο ψυγείο.Σπάμε καλά την κουβερτούρα σε κομματάκια, ζεσταίνουμε το γάλα και μόλις κάψει το ρίχνουμε στη σοκολάτα. Περιμένουμε λίγα λεπτά και μετά ανακατεύουμε να γίνει ενιαίο.