ΥΛΙΚΑ500 γρ κιμά μοσχαρίσιο3 φετες μουσκεμένο ψωμίρίγανη, δυόσμος 1κγ ξύδι1 αυγό1κσ λάδι, κρεμμύδια χοντροκομμένα όσα θέλουμε 1-2 κόκκους μπαχάρι,1φ.δάφνης, αλάτι, πιπέρι ντομάτα τριμμένη ή κον κασέ όση θέλουμε1φλ καφέ λάδιΕΚΤΕΛΕΣΗΖυμώνουμε καλά τα υλικά για τα κεφτεδάκια και μετά τα πλάθουμε.Σε να τηγάνι βάζουμε το λάδι και τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε για λίγο.Προσθέτουμε την ντομάτα,αλάτι ,πιπέρι ,μπαχάρι και 1 ποτήρι νερό και βράζουμε για 5-10΄.Προθερμαίνουμε τον φούρνο,αδειάζουμε τα κρεμμύδια μέσα σε πυρέξ από πάνω τα κεφτεδάκια και από πάνω όλο ζουμί από το τηγάνι.Στρώνουμε όμορ