Υλικά250γρ αλεύρι 1 αυγό 1/2 ποτήρι νερού γάλα 1 φακελάκι μαγιά λίγο αλάτιλάδι για τηγάνι Εκτέλεση χλιαρένουμε ελαφρώς το γάλα η το νερό [μην κάψει ] και δυαλύουμε την μαγιά .Βάζουμε σε μπόλ τα υλικά τα υπόλοιπα προσθέτουμε και την μαγιά την διαλυμένη και ανακατεύουμε πολύ καλά .Αφήνουμε το μείγμα περίπου μισή ώρα να φουσκώσει και με ένα κουτάλι παίρνουμε ζύμη και τηγανίζουμε σε μπόλικο καφτό λάδι προτιμήστε καλαμποκέλαιο που είναι πιο ελαφρύ 'Να βουτάτε το κουτάλι σε νερό κάθε φορά να πέφτει εύκολα το μείγμα .Βγάζουμε σε πολύ λίγα λεπτά τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και μετά πιατέλα