Υλικά1κιλό μικρό καλαμάρι ή φρέσκο καλαμάρι κομμένο σε ροδέλες300γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (1,5 κούπα)100 γρ. κορν φλάουρ (μισή κούπα)1 λίτρο ηλιέλαιο0.5 λίτρο ελαιόλαδοΕκτέλεσηΠλύνετε καλά το καλαμάρι και με προσοχή χωρίς να σπάσετε το κεφάλι βγάλτε το κόκαλο που βρίσκετε μέσα στη κοιλία του (ένα τσιμπιδάκι θα βοηθούσε ). Αφήστε τα σε ένα σουρωτήρι να φύγουν τα πολλά νερά, αλλά όχι να στεγνώσουν τελείως , χρειαζόμαστε την υγρασία για να κολλήσει πάνω το αλεύρι.