Υλικά:
Για 4-6 άτομα2/3 κιλού σάρκα από κόκκινη κολοκύθα2 κουταλάκια του γλυκού πάστα καυτερής πιπεριάς2 κουταλιές της σούπας ούζο1 πρέζα κύμινο1 σκελίδα σκόρδο πολύ ψιλοκομμένο1 κουταλιά της σούπας μπαλσάμικο5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 κουταλιά της σούπας ξίδι από κόκκινο κρασίμερικές σταγόνες tabascoαλάτι
Καθαρίζουμε την κολοκύθα και τη βράζουμε μέχρι να μαλακώσει.
Απαιτούμενος χρόνος:
25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: