1 1/2 κιλό χοιρινό κρέας χωρίς κόκκαλα, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (προτιμώ να τα κόβω σε στύλ γόνδολας)1 μεγάλη πράσινη πιπεριά κομμένη σε μεγάλες ροδέλες1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μεγάλες ροδέλες500 ml ξηρό κόκκινο κρασί 100 ml ελαιόλαδο1 κ.γ φρέσκο δενδρολίβανο ψιλοκομμένο Αλάτι - πιπέριΘωρακίζουμε το κρέας στο καυτό ελαιόλαδο, από όλες τις πλευρές. Αφαιρούμε το κρέας, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια και τις πιπεριές. Ανακατεύουμε και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια και τις πιπεριές.