ΥλικάΧοιρινό σε μπουκίτσες καλό είναι να επιλέξουμε πανσέτα η λαιμό πολύχρωμες πιπεριές από μία στο κάθε χρώμα 1 κρεμμύδι ξερό1 ποτήρι κρασί λευκόαλάτιπιπέριθρούμπι ΕκτέλεσηΒάζουμε το λάδι να ζεσταθεί να μην κάψει και σοτάρουμε το κρέας που το έχουμε κόψει σε κομματάκια.Η επιτυχία είναι να ροδοκοκκινίσουμε ωραία τα κομμάτια από το κρέας μας .Εντωμεταξύ έχουμε κόψει σε κομμάτια τις πιπεριές και το κρεμμύδι μας .Μόλις σοταριστει καλά το κρέας ρίχνουμε και τις πιπεριές και το κρεμμύδι τα αφήνουμε λίγο να σοταριστούν κι αυτά ωραία και προσθ΄ρτουμε το αλάτι το πιπέρι και το θρούμπι .Σβήνουμε με τ