Υλικα1 πακέτο σφολιάτα (περιέχει 2 φύλλα )250 γραμ.γραβιέρα250 γραμ.γκούντα250 γραμ.κασέρι250 γραμ.ζαμπον ψιλοκομμένο4 κουταλιές σούπας κέτσαπΛίγη ρίγανηΠιπέρι1 αυγόΣουσάμιΕκτελεσηΤρίβουμε όλα τα τυριά στο χοντρό μέρος του τρίφτη.Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο ζαμπόν.Λαδώνουμε ενα παραλληλόγραμο ταψί και στρώνουμε το ενα φυλλο σφολιάτας.Απλώνουμε από πάνω μία στρώση κέτσαπ και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και λίγο πιπέρι.Αδειάζουμε μέσα όλη την γέμιση τυριά και ζαμπόν και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο.Χαράζουμε ελαφρά να δημιουργηθούν κομμάτια και με ενα πινελάκι την αλείφουμε με το αυγό που το