Υλικά Ατομα 22 χοιρινές μπριζόλες3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένολίγο ελαιόλαδο3/4 κούπας κρασί4 κουτ,σούπας ξύδι βαλσάμικο 2 κουτ.γλυκού μέλι2 κουτ.σούπας μουστάρδα 2 κουτ,σούπας ρίγανηλίγο θυμάριΕκτέλεσηΒάζουμε το λάδι στο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.Μόλις ζεσταθεί βάζουμε τις μπριζόλες και τις μαγειρεύουμε κι από τις 2 πλευρές γυρνώντας για 5 λεπτά.Ρίχνουμε το σκόρδο πολύ ψιλοκομμένο ανακατεύουμε και σε 4 λεπτά προσθέτουμε το κρασί με το βαλσάμικο.Χαμηλώνουμε την φωτιά προς το χαμηλό και προσθέτουμε το μέλι ,την ρίγανη,το θυμάρι,και την μουστάρδα αραιωμένη σε λίγο νερό.Μαγειρεύουμε για