Υλικά 1 κιλό αλεύρι σταρένιο (σκληρό) 2 κύβοι νωπή μαγιά 50 γρ. 1 κ.γλ. ζάχαρη 3 κ.γλ. αλάτι 2½ ποτήρια χλιαρό νερό περίπουΕκτέλεσηΓια τη Μαγιά: Διαλύουμε με τον παρακάτω τρόπο ,την βάζουμε σε μπολάκι ρίχνουμε την ζάχαρη και λίγο νερό,ανακατεύουμε να διαλυθεί ,σκεπάζουμε με μεμβράνη κι όταν αφρίσει είναι έτοιμη περίπου σε 10 λεπτά..ΖύμηΚοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη,προσθέτουμε την μαγιά,το αλάτι,την ζάχαρη και ανακατεύουμε .Προσθέτουμε και το νερό λίγο λίγο και καταλαβαίνουμε ότι είναι έτοιμη όταν ξεκολλάει από τα τοιχώματα τις λεκάνης.Την ακουμπάμε σε πάγκο και ζυμώνουμε για 10