Υλικά150 γραμ ταραμάς220 φέτες ψωμίαλεύρι όσο πάρει περίπου 3 κουταλιές τις σούπας3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα8 κλωνιά μαϊντανό ψιλοκομμένο8 κλωνιά άνηθο ψιλοκομμένο λάδι για το τηγάνιΕκτέλεσηΣε ένα μπολ βάζουμε τον ταραμά,το ψωμί αφού πρώτα το έχουμε μουλιάσει σε νερό και το έχουμε στύψει καλά,το άνηθο,τον μαϊντανό,τα κρεμμυδάκια και τα ζυμώνουμεκαλά προσθέτοντας και το αλεύρι τόσο αλεύρι ώστε να το δούμε να γίνει το μείγμα μας σφιχτό τόσο που να πλάθεται.Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι κατά προτίμηση καλαμποκέλαιο.Καλή Επιτυχία!