ΥΛΙΚΑ 1αυγο μεσαιο μεγεθος50 ml γαλα100γρ ζαχαρη ψιλη2 φυλλα σφολιαταςΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣε ενα μπολ χτυπαμε λιγο το αυγο με το γαλα και με ενα πινελο αλειφουμε τα φυλλα σφολιατας.Τα πασπαλιζουμε με ζαχαρη.Ξεκιναμε και τυλιγουμε το φυλλο το ενα πιανουμε την μια πλευρα του και τυλιγουμε σε ρολο οταν φτασουμε στην μεση σταματε και αρχιζουμε να τυλιγουμε απο την αντιθετη πλευρα.ετσι ωστε τα δυο ρολα να ενωθουνστο κεντρο.Την ιδια διαδικασια επαναλαμβανουμε και με το αλλο φυλλο.Βαζουμε τα ρολα μας στην καταψηξη για 10 λεπτα ωστε να μπορεσουμε να τα κοψουμε ποιο ευκολα.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για