Yλικά 1 κιλό μοσχάρι σε φέτες 2 κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένοαλάτι πιπέρι5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο ΕκτέλεσηΠλένουμε και σκουπίζουμε το κρέας. Το τοποθετούμε σε κατσαρόλα μαζί με το κρεμμύδι και με ξύλινη κουτάλα το σoτάρουμε για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε τον πελτέ, αφού πρώτα τον έχουμε διαλύσει σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό.Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα για λίγα λεπτά και προσθέτουμε το πιπέρι μαζί με χλιαρό νερό, τόσο όσο να σκεπάζει το κρέας.