γιουβαρλάκια σούπα - αυγολέμονοphotosερασι τέχνης γιουβαρλάκια γιά 6 -7 άτομαθα χρειαστούμε :1 κ. μοσχαρίσιο κιμά1 φλυτζανάκι του Ελληνικού καφέ ρύζι1 ξερό κρεμμύδι1 αυγόελαιόλαδο αλατοπίπερολίγο φρέσκο μαϊντανό και άνιθοαλεύρι γιά τον ζωμό θα χρειαστούμε :μερικά καρόταένα κλωνί σέλινομιά φρέσκια ντομάταδύο αυγάδύο λεμόνια πρώτα ψιλοκόβουμε το κλωνί σέλινο και την φρέσκια ντομάτα.κόβουμε σε μπαστουνάκια τα καρότα.τα βάζουμε όλα με νερό σε κατσαρόλα να βράσουν .