Παλιά, στα μισά της δεκαετίας του ’90 (καλά εντάξει, όχι και τόσο παλιά) ήταν της μόδας το τιραμισού, από ότι θυμάμαι. Όταν πήγαινα σε φιλικό σπίτι σε γιορτή ονομαστική, η οικοδέσποινα πάντα έφτιαχνε τιραμισού, το οποίο μου άρεσε τότε αρκετά.Μετά ξεχάστηκε και όσες φορές έκανα απόπειρα να φάω από ζαχαροπλαστείο δεν με ενθουσίαζε τίποτα. Τώρα είχα τα σαβαγιάρ χωρίς γλουτένη κι επειδή είχα δοκιμάσει τη κρέμα στην εκδήλωση της Schar από τον σεφ Ακη Πετρετζίκη , ήταν ευκαιρία να το φτιάξω. Βέβαια όλο το ανέβαλα.