Υλικά
Για το κέικ
350 γρ. βούτυρο
300 γρ. ζάχαρη
400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
1 κ.σ. baking powder
80 ml γάλα
3 βανίλιες
Για τη κρέμα
1 κουτί φυτική κρέμα
1κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 βανίλια
Για την επικάλυψη ζαχαρόπαστα 500 γρ.
Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα και τη φυτική κρέμα στο ψυγείο (τουλάχιστον 1 ώρα).
Χτυπάμε στο μπλέντερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.
Χτυπάμε σε ένα άλλο μπολ τα αυγά με τις βανίλιες.
Προσθέτουμε σταδιακά τα αυγά στο μίγμα βουτύρου ενώ ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking.