Υλικά για την κρέμα 950 γρ. γάλα (700 + 250)3 βανίλιες300 γρ. ζάχαρη250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις65 γρ. κρόκος αυγού (περίπου 4)50 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου100 γρ. κρέμα γάλακτος40 γρ. άχνη Για το φύλλο 1 πακέτο φύλλο κρούστας200 γρ. βούτυρο για άλειμμαΓια το σιρόπι500 γρ. ζάχαρη400 γρ. νερόΓια γαρνίρισμασαντιγίαμύγδαλο φιλέ Εκτέλεση για το φύλλοΑνάβουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς Λιώνουμε το βούτυρο και το κρατάμε στο πλάι με ένα πινέλο. Βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη σε ένα κατσαρόλι και με το που πάρουν βράση τα αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε το σιρόπι μας να κρυώσει.