ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥγια τούς QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ακόμη μια χρονιά ξεκίνησε και μαζί με αυτήν άνοιξε ένας νέος κύκλος στην πολύ όμορφη πρωτοβουλία της Anna και της Ornella, τους Quanti Modi di Fare e Rifare (πόσοι τόποι να φιάξεις και να ξαναφτιάξεις).Καθώς σήμερα είναι ακόμη μια γιορτινή ημέρα, τόσο στην Ελλάδα (Θεοφάνεια), όσο και στην Ιταλία (Befana), η Cuochina (μαγειρισσούλα) μας είναι ακόμη ντυμένη με τα χρώματα της γιορτής και η χρονιά ξεκινάει γλυκά με το απόλυτο ιταλικό επιδόρπιο, το τιραμισού!Με την ευκαιρία θα σας πω λίγα λόγια για την ιταλίδα Μπεφάνα (Befana) που και αυτή μο