Jump to Navigation

PÂTE BRISÉE ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΑΛΜΥΡΕΣ ΤΑΡΤΕΣ ♦♦ PASTA BRISE'

up
267 users have voted.

  PÂTE BRISÉE  ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΑΛΜΥΡΕΣ ΤΑΡΤΕΣΗ pâte brisée (πατ μπριζέ) ειναι μια απο τις βασικες ζυμες της ζαχαροπλαστικης; οπως φανερωνει το ονομα της, προερχεται απο την γαλλικη παραδοσιακη κουζινα και ουσιαστικα σημανει "σπασμενη ζυμη".

Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ // LA PASTA SFOGLIA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
203 users have voted.
Η ΣΦΟΛΙΑΤΑΙσως έχετε παρατηρήσει ότι πολύ σπάνια δημοσιεύω συνταγές με σφολιάτα.

ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΡΕΠΕΣ ♦♦ CRESPELLE O CREPES, RICETTA DI BASE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
205 users have voted.
  ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΡΕΠΕΣ Οι κρέπες, απο το γαλλικό crêpe, είναι λεπτές και στρογγυλές τηγανήτες, με μαλακή και ελαστική σύσταση, οι οποίες ψήνονται επάνω σε καυτή επιφάνεια και χρησιμοποιούνται τόσο σε γλυκιές όσο και σε αλμυρές συνταγές. Η λέξη crêpe, πιθανολογείται οτι προέρχεται απο το λατινικό crispus, που σημαίνει κυματιστός, κατσαρός, απο την ιδιότητα της ζύμης να μαζεύεται και να γίνεται

ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ ♦♦ IMPASTO PER LA PIZZA AL LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
465 users have voted.

ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ  Δεν παρουσιαζει σημαντικες διαφορες με την ζυμη που παρασκευαζεται με την μαγια μπυρας, ως προς την συσταση και την συμπεριφορα της. Η παρασκευη της ειναι βεβαια λιγο της ...



Main menu 2

1 | by Dr. Radut