Jump to Navigation

muffins με βατόμουρα

up
420 users have voted.
μικρά κέϊκ με βατόμουρο μέσακι από πάνω γλάσο !Με φίλεψαν βατόμουρα !Ένα βάζο δηλαδή, με μαρμελάδα βατόμουρο !Λέω πως, επειδή ο καρπός μέσα στο βάζο είναι ολόκληρος - μεγάλα, μαύρα ολόκληρα βατόμουρα -, κι επειδή το σιρόπι του είναι ντωτό, δεν έχει την υφή της μαρμελάδας,  μου μοιάζει πιό πολύ γιά "γλυκό βατόμουρο" ... "γλυκό" ή "μαρμελάδα" πάντως, εγώ έφτιαξα με αυτό μικρά κέϊκ - muffins, που ισχυρίζομαι ότι έγιναν πολύ καλά !γεύση ελαφριά, φρουτένια, μιά υποψία αρωματικά, ακόμα κι αυτό το ψιλούτσικο σποράκι του βατόμουρου γίνεται γοητευτικό όταν το σπας με το δόντι !πανεύκολα γίνονται, ας δο
Διάβασε τη συνταγή στο amateurdecuisine.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Λικέρ βατόμουρο

(sidagi.gr)
up
552 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομα100 ml βότκα50ml ρούμι300 γραμμάρια ζάχαρη2-3 κομματάκια φλούδας λεμονιού400 γραμμάρια άγρια βατόμουρα500ml Κρητική ρακή Γλυκό λικέρ με έντονη γεύση και άρωμα Απαιτούμενος χρόνος:  25 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 

Επιδόρπιο με μούρο και σαντιγί

(sidagi.gr)
up
1082 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομαΜισό κιλό κρέμα γάλακτος30 γραμμάρια ζάχαρη άχνη700 γραμμάρια συνολικά μούρα - βατόμουρα1 κούπα ζάχαρη   Εύκολο και γρήγορο επιδόρπιο για τους καλεσμένους σας Απαιτούμενος χρόνος:  25 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 

Γιαούρτι με βατόμουρο και λεμόνι

(sidagi.gr)
up
608 users have voted.
Υλικά:  Για 1 άτομο½ φλιτζάνι βατόμουρο καθαρισμένα½ φλιτζάνι κρέμα marshmallow1 κεσεδάκι γιαούρτι με γεύση λεμόνιΠοικιλία από φρέσκα κομμάτια φρούτων ή μούρων Δροσερό γιαούρτι με κόκκινα φρούτα για ένα ελαφρύ ορεκτικό Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 

Μιλφέιγ με βατόμουρα

(sidagi.gr)
up
662 users have voted.
Υλικά: 

Blackberry caipirinha cocktail

(sidagi.gr)
up
360 users have voted.
Υλικά:  Για 1 άτομο50 ml cachaca (ή αλλιώς άσπρο ρούμι)Ένα λάιμ4 βατόμουραΤρεις κουταλιές γλυκού καστανή ζάχαρηΤριμμένος πάγος Δροσερό και ξεχωριστό κοκτέιλ για όλες τις ώρες Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  1


Main menu 2

1 | by Dr. Radut