Υλικά500 γραμ, κιμά6 φρυγανιές πχ Elit2 κουταλιές σούπας μπέκιν πάουντερ1 αυγόαλάτι πιπέρι1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο4-5 κλωνιά μαιντανό η 2 κουταλάκια κοφτά ρίγανη κατά προτίμηση 1 κουταλιά σούπας ξύδιΕκτέλεσηΒάζουμε σε μπόλ τον κιμά .Προσθέτουμε τις φρυγανιές αφού πρώτα τις έχουμε βρέξει και στίψει καλά .Προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι,αυγό.μπέκιν πάουντερ,μαιντανό ψιλοκομμένο η ρίγανη ,και τέλος το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.Τα ζυμώνουμε πολύ καλά τα αφήνουμε λίγο στο ψυγείο να σφίξει η ζύμη τα πλάθουμε μπιφτέκια βάζοντας λίγο λάδι στην παλάμη μας και τα ψήνουμε η σε αντικολλητικό τηγάνι αφού πρώτα κά