Πρώτα ετοιμάζουμε την σος. Βάζουμε σε ένα μεγάλο ποτήρι τα υλικά για τη σος • 4 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο• 4 κουταλιές της σούπας στιμένο λεμόνι• 1 κουταλιές της σούπας μέλι• 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και χτυπάμε σε σέικερ καλά μέχρι να γίνει ενιαία η σος.Καθαρίζουμε καλά τα μανιτάρια.Τα αλείφουμε με ελαιόλαδο , τα αλατοπιπερώνουμε καλά, τα πασπαλίζουμε με το σκόρδο σε σκόνη (και ανακατεύουμε). Τα τοποθετούμε σε σκεύος τεφάλ (πολύ δυνατή φωτιά) και τα ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα διαρκώς μέχρι να ψηθούν καλά και να σκληρύνουν οι άκρες τους . Σβήνουμε με την σος, χαμηλώνουμ