Υλικά1 κοτόπουλο κομμένο σε πα'ι'δάκια2 κύβους knor λαχανικών η κοτόπουλο για την μαρινάδα5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο αλάτι ελάχιστο ως καθόλου -πιπέρι-ρίγανηΓια το πιλάφι 2 ποτήρια του νερού ρύζι για πιλάφι το κίτρινο5 ποτήρια του νερού νερό 2 κύβους knor κοτόπουλο η λαχανικών [δεν βάζουμε καθόλου αλάτι]5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδοΕκτέλεση Από την προηγούμενη μέρα π.χ από βραδύς πλένουμε το κομμένο κοτόπουλο το στραγγίζουμε καλά ,το βάζουμε σε μία λεκάνη ,η ταψάκι και το πασπαλίζουμε με την ρίγανη ,το πιπέρι ,το ελάχιστο αλάτι εντωμεταξύ μέσα σε ένα φλυτζάνι τσαγιού βάζουμε το λάδι και