Ξεφυλλίζοντας παλιά τεύχη περιοδικών μαγειρικής έχω καταλάβει τον τελευταίο καιρό πως έχουν πολύ ενδιαφέρουσες συνταγές. Κάποιες από αυτές δεν τις θυμόμουν καθόλου. Εν αντιθέσει με καινούρια τεύχη – που σημειωτέον δεν αγοράζω όπως παλιά, μια και η οικονομική κρίση με κάνει να σκέφτομαι τα ευρώ που θα δώσω. Πολύ σπάνια να βρω συνταγή να με εμπνεύσει (πλην μερικών εξαιρέσεων).Άλλωστε υπάρχουν και τα μπλογκς που βρίσκεις δοκιμασμένες και σίγουρες συνταγές. Σε ένα τέτοιο τεύχος είχα βρει μια συνταγή με κολοκυθοκεφτέδες όχι όμως τηγανιτούς, αλλά βραστούς.