Περιγραφή πιάτου:Φτερούγες κοτόπουλου μαριναρισμένες σε πικάντικη σάλτσα ντομάτας και μπαχαρικά. Γαρνίρονται με lime sauce και καλαμπόκι.
Α’ Ετοιμάζω τη marinade sauce και τις φτερούγες
Chicken marinade sauce (απόδοση 98 γρ.)
Υλικά
Πελτέ ντομάτας50 gr
Σκόρδο1 gr.
Soy sauce10 gr.
Tabasco1 t.sp.
Κόλιανδρο σε σκόνη1 t.sp.
Αλάτι½ t.sp
Πιπέρι½ t.sp
Λάδι (ηλιέλαιο ) 20 gr.
Χυμό lime 20 gr.
Ξύσμα λεμονιού 15 gr.
Εκτέλεση
1.Λιώνουμε το σκόρδο μαζί με το αλάτι.